Chandu the Magician (1932)

| |





AKA:
Chandu - hypnotisoren (Dinamarca)
Chandu the Magician (Grècia)
Director:
William Cameron Menzies
Marcel Varnel
Guionista:
Harry A. Earnshaw
Vera M. Oldham
Data de realització:
1932
Génere:
Ciència ficció, aventures, acció
Cásting:
Edmund Lowe, Irene Ware, Bela Lugosi, Herbert Mundin, Henry B. Walthall, Weldon Heyburn, June Lang, Michael Stuart, Virginia Hammond
País:
EUA
Llenguatge:
Anglès
Color:
Blanc i negre
Companya:
Fox film Corporation
Sinopsi breu:
Robert Regent ha inventat un raig que podria destruir ciutats senceres, i Roxor, el seu amic pretén robar-li la màquina per apoderarse del món. Chandú mirará d'aturar Roxor amb els seus poders de Yogi.

Chandu, el dia de la 'jura'...


Comentari del terror:
Us agraden les pelis d'aventures de dissabte a la tarde? Doncs ja está, adjudicada. Molt entretinguda i divertida. La trama, ja veieu que no defrauda: Un mag amb poders que ni Anthoni Blake, Roxor, el dolentot interpretat per un infalible Bela Lugosi, Una princesa d'Egipte, bojament enamorada de Chandu, un cièntific d'aquells de bandera i el sevent del mag, que no para de mamar en tota la peli, bé, almenys ,això és el que li agradaria, doncs Chandu l'ha embruixat en el sentit de que si s'amorra a la Botella, comença a veure visions. Els inicis de la comèdia Abbott i Costello. Els efectes especials, que tampoc es que en tingui molts, són d'una factura impecable, i els decorats no defrauden. Podeu estar tranquils i no patir per les miniatures, gairebé no n'hi han. Molt recomenada, també els pocs arxius que es troben a Internet del serial original de radio, una joia.

No se'l mireu gaire fixament, podrieu quedar-vos ipnotitzats!


Recomanacions: Si esteu sortint amb una amiga o amic, d'aquells que us agradaria lligar, aneu a comprar crispetes, no del micro, sinó en bossa que fa més 50's, porteu-l@ a casa un dia a la tarde, més aviat núvol, i poseu-li la peli com aquell qui no vol la cosa. Quan Chandu i la pricessa Nadji començin a dir-se les xorrades més orteres que us pogueu imaginar, mireu-vos de reull el vostre amic/amiga i feu-li l'ullet, sabreu si us casareu i tindreu fills i sereu infintament feliços, o si la cosa no pasa d'una tarde normal.

En Robert i la seva màquina de raigs, 
la màscara protectora, d'última generació



En Roxor esta a punt de llençar un raig contra el Bernabeu...


DVDrip VO Anglesa
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Pass: silva
Subtítols

Català
Espanyol

La princesa, sembla empresonada, o no...?
*

4 Comentaris:

Anònim ha dit...

He tornat a visitar el teu blog i val a dir que he quedat impressionadíssima!!, quin "curro" estàs fent!!!! Estic contenta veure créixer la llengua catalana i crec que el que fas té un grandíssim valor cultural afegit. Però, tantes visites, i segurament forces descàrregues, i què passa amb la gent, tant costa ni que sigui donar les gràcies??? M'agradaria aprofitar aquest espai també per animar als usuaris del blog a comentar quelcom: alguna de les pelis, els comentaris que fas... En fi, jo personalment el que vull és donar-te les gràcies: t'estic molt agraïda pel que fas i les pelis que he vist, et ben asseguro que no m'han deixat indiferent!!!! Ah! I els comentaris de les que he vist, els has clavat!!!

Happyman ha dit...

Bé... gràcies, no sé que dir...
M'alegra que t'agradi el bloc. Espero llegir-te més sovint. Restant a la vostra disposició:

Salutacions

Anònim ha dit...

Ja he vist la peli, molt ben traduïda, per cert i m'ha agradat molt les teves incursions d'estil personal... ja em deus entendre....

Happyman ha dit...

Et refereixes al tema de les orelles?
si, bé, una mica de català casolà sempre va bé...
Li dóna un aire més d'aquí.

Fins aviat!

PageRank

Page Rank Checker Button