Santo, el enmascarado de plata vs. La invasión de los marcianos (1967)

| |



AKA:
Santo contra la invasäo dos Marcianos (Brasil)
Santo Versus la invasión de los Marcianos (Espanya)
Santo Versus the Martian Invasion (Indefinit)
Superman contre l'invasion des martiens (França)
Director:
Alfredo B. Crevenna
Guionista:
Rafael García Travesi
Data de realització:
1967
Génere:
Ciència Ficció, Fantasia, Acció, SerieB
Cásting:
Santo, el Enmascarado de Plata, Wolf Ruvinskis, El Nazi, Beny Galán, Ham Lee, Eduardo Bonada, Antorio Montoro, Maura Monti, Belinda Corel, Eva Norvind, Gilda Mirós, Manuel Zozaya, Consuelo Frank, Alicia Montoya, Roy Fletxer
País:
Mèxic
Llenguatge:
Mexicà
Color:
Blanc i Negre
Companya:
Producciones Cinematográficas
Sinopsi breu:
Uns marcians de Mart, arriben a la terra concretament a Mèxic, i per mitjà d'un missatge televisat, els visitants avisen a tot el món de que si no crean un sól estat mundial, tirant a terra les fronteres i parlant tots una sola llengua, aquests seràn desintegrats. Santo, que sense voler, es troba en un parc, es testimoni de com els marcians fan desintegrar la gent que es allà, nens inclosos. El lluitador s'aurà d'esmerar a combatre amb ells, per alliberar a la terra de la invasió marciana, però aquests últims preparen la manera per matar en Santo, i així, poder estudia'l i esbrinar el secret de la seva gran força.


Comentari del terror:
La veritat es que se'm fà difícil comentar aquest clàssic de la ciència ficció; que perquè? no tinc paraules...
Ja se'm fà prou difícil, entendre la lògica de veure el nostre amic amb màscara, fins i tot quan es dutxa! pero la trama és molt original, si, si, ho dic molt seriosament!
Uns marcians de Mart, volen unificar el món sota el seu poder, però una persona a tot el món mundial, sí, ni en Superman, ni en Batman, ni James Bond, res! en Santo, ell i només ell pot aturar aquesta trepa d'imperialistes del sistema solar. Això sí, amb la lluita del pressing, o altrament dita, lluita lliure. No deixo de quedar fascinat per la capa que porta, amb 'llentioles' per tot, que se la va trepitjant tota l'estona, sense que això, li privi d'enderrocar als temibles marcians. Una recomanació que us he de fer, es que si no heu vist mai una peli d'en Santo, veieu aquesta, és molt bona! Si voleu impresionar al vostre marit, o a la vostra esposa, cuineu uns 'burritos' amb força ketxup, això sí, sobretot, i enceneu aquella lampareta amb la bombeta vermella que teniu al cuartet dels malendreços, compreu en una gasolinera una cinta de'n Jorge Negrete, i sopeu! encabat de sopar, poseu-vos la peli i disfruteu, veureu com en quant hagueu vista una, no podreu parar de veure'n més; podeu estar tranquils, en té una pila de pelis, en Santo, i quant acabem amb ell, continuarem amb Demon-Blue...
Molt entretinguda, i desconeguts hàbits per les nostres contrades, els que podrem descubrir en aquesta cinta. Una hora i mitja de peli que us pasarà volant.
*

DVDrip Versió mexicana
1 2 3 4
Subtítols
*

2 Comentaris:

Anònim ha dit...

Belinda Corel, Yo hice a Roque III, 1980

Anònim ha dit...

HOla gracias por los films pero de este falta en Pass para descomprimirlo. Muchas gracias!!!!

PageRank

Page Rank Checker Button