Amazons (1986)

| |
d









AKA:
Amazon (Finlàndia)
Amazonas (Argentina/Veneçuela)
Amazons (France/Alemania Occidental)
Amazonki (Polònia)
As Amazonas (Portugal)
Im Reich der Amazonen (Alemania Occidental)
Director:
Alejandro Sessa
Guionista:
Charles Saunders
Data de realització:
1986
Génere:
Ciència Ficció, Aventures, Fantasia, Acció
Cásting:
Ty Randolph, Penelope Reed, Joseph Whipp, Danitza Kingley, Wolfram Hoechst, Jacques Arndt, Charles Finch, Francisco Cocuzza, Santiago Mallo, Anita Larronde, Armando Capo, Maria Fournery, Noëlle Balfour, Esther Velázquez, Marcos Woinsky
País:
Argentina
Llenguatge:
Anglès
Color:
Color
Companya:
Aries Films International
Sinopsi breu:
Dues Amazones valentes, Han de dur a terme una perillosa missió per recuperar un valuós talismà que impedirà que un bruixot corropput controli la seva estimada ciutat.

Comentari del terror:
Es una molt bona peli d'aventures i fantasia. La trama és original, i t'engantxa des del principi del film. Els vestuaris així com els decorats i l'etorn estàn molt ben aconseguits, sobretot les escenes quotidianes. S'ha de dir que si sou professors i teniu la classe revolucionada, aquesta peli els entretindrà d'allò més, sobretot als nois, encara que a les noies també pot agradar. No s'enganyem, les escenes picants están destinades a l'home en un general, però la peli no abusa d'aquest fet, cosa que hem d'agrair, doncs impera més l'acció i les aventures que el mamellam.
Apte per tots els públics, i si teniu pensat fer un treball d'inventativa al cole, mireu-vos aquesta peli i després, aneu a seure a sota un arbre del parc que tingueu més aprop, començeu a imaginar que la gent va mig en boles i a cavall, i ja teniu el guió de la cinquena part del Senyor dels anells.(la quarta em posso a fer-la jo ara mateix...)


DVDrip VO anglesa
1 2 3 4 5 6 7 8

PageRank

Page Rank Checker Button