I fantastici tre supermen (1967)

| |



AKA:
3 Supermen (França)
3 Superhombres (Espanya)
3 kataptiktikoi superman (Grècia)
3 teräsmiestä (Finlàndia)
Die drei Supermänner räumen auf (Alemania Occidental)
Les trois fantastiques supermen (França)
The Fantastic three (UK)
The Three Fantastic Supermen (USA)
Tri superma (Yugoslavia)
Director:
Gianfranco Parolini
Guionista:
Marcello Coscia
Werner Hauff
Data de realització:
1967
Génere:
Acció, Aventures, Fantasia, Ciència Ficció, ClasseB
Cásting:
Tony Kendall, Brad Harris, Aldo Canti, Jochen Brockmann, Sabine Sun, Bettina Busch, Giuseppe Mattei, Carlo Tamberlani, Evi Rigano, Friedich Joloff, Rossella Bergamonti, André Bollet, Jochen Blume, Gloria Paul, Jelena Zigon
País:
Yugoslavia, Itàlia, França, Alemanya Occidental
Llenguatge:
Italià
Color:
Eastmancolor
Companya:
Cinesecolo
Sinopsi breu:
Brad, un superagent del FBI descobreix una organització que controla la tècnica del duplicat. Els malfactors trobarán la manera de 'clonar' en Brad i utilitza'l per atrapar els altres superhomes, acabant amb ells així, però no serà tan fàcil, com sempre, els vestits vermells, donarán molta feina.

Comentari del terror:
La primera de la saga Els 3 superhomes, una bona peli, amb una intro de pel·lícula (ups...). Els llocs per on transcorre la història están molt aconseguits. El castell del principi és cullunut. La trama és inèdita: Uns malfactors amb una tecnologia desconeguda fins aleshores, des de una màquina de clonar (estaven a la última!! que se'n rigui el creador de l'ovella Dolly), fins a la manera de destruir els clons de persones en pedres, volen clonar al líder del grup vermell, per atreure als altres dos i així carregar-sel's i dominar el món. S'ha de reconèixer que el guió está treballat, i els vestits, com sempre, a l'alçada de les circumstàncies. Les botes dels personatges protagonistes no les troben ni els triunfitos, la nit de Gala. En italià es segueix bastant bé, i li dóna un aire més Cinzano, seixantero, retro, a la última.
Una magnífica peli que us anirá molt bé, el dia que esteu avorrits, doncs no té res a envejar dels clàssics també James Bond, o el mateix The Saint. Un 10.


DVDrip VO italiana
1 2 3 4 5 6 7 8
Subtítols


*

1 Comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé!! Entretinguda, amb ritme i fil argumental, sembla que vigui d'un còmic. M'ha agradat

PageRank

Page Rank Checker Button