El hombre persegido por un OVNI (1976)

| |AKA:
The Man of Ganimedes (EUA)
Director:
Juan Carlos Olaria
Guionista:
Juan Carlos Olaria
Juan Xiol
Data de realització:
1976
Génere:
Ciència Ficció
Cásting:
Richard Kolin, Juan Olaria, Lynn Endersson, Dámaso Muní, Manuel Bronchud, Rosario Vineis, José María Montserrat
País:
Espanya
Llenguatge:
Espanyol
Color:
Eastmancolor
Companya:
Interplanetary Films
Sinopsi breu:
Uns extraterrestres arriben a la terra amb la intenció de capturar un èsser humà per porta'l al seu planeta i fer-hi experiments cièntifics amb ell. Troben un individu que els hi servirà, però s'hauràn d'aplicar de valent per atrapar-lo.L'OVNI en qüestió...


Comentari del terror:
Una obra mestra de la ciència ficció mundial. Sense més! Si us agrada el tema de les abduccions, és la vostra peli. La veritat es que pelis d'aquesta temàtica no abunden. L'Alberto, un 'elemento de cuidado' es escollit per uns alienígenes d'allò més curiosos, per ser estudiat a fons, com a exemple de la humanitat. L'Alberto, s'ho fà amb una joveneta, forma trios originals i per postres, viu de les noveletes de Ciència Ficció que escriu quan li queda temps...
La música que acompanya la peli está força bé. Així com la trama profunda, la qual no descobriré ara. Els decorats, sobretot les miniatures, no estan malament. És un film molt entretingut, i de reconeixement mundial, es com una espècie de film de culte, sobretot a Europa. Les escenes picants, són poques, cosa que com dic sovint, s'agraeix, doncs la trama Sci-Fi s'imposa a l'argument Giallo.
L'ambientació 70's, insuperable.


L'Alberto, no acaba de trobar la inspiració


Recomanacions: Si coneixeu algún amic/amiga que es cregui això dels OVNIs i extraterrestres, aprofiteu i monteu una nit 'Temàtica'. No s'empanadireu.

Mentre es perseguit per un alien, en una d'aquelles masies abandonades, que tant bons resultats donaven als 70's.El persigueitor, tot dient: Ja t'he atrapat, humà torrecollons!


DVDrip VO espanyola
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

L'alberto, en un moment el qual pensa: Ja n'estic fins els pebrots de còrrer tota la peli, ja no puc més!


*

PageRank

Page Rank Checker Button