The Mysterious Island (1929)

| |





AKA:
La isla misteriosa (Veneçuela)
I mystiriodis nisos (Grècia)
L'île mystérieuse (França)
L'isola misteriosa (Itàlia)
Director:
Lucien Hubbard
Guionista:
Lucien Hubbard
Jules Vernes (novel·la)
Data de realització:
1929
Génere:
Ciència Ficció, Aventures
Cásting:
Lionel Barrymore, Jacqueline Gadsden, Lloyd Hughes, Montagu Love, Harry Gribbon, Snitz Edwards, Gibson Gowland, Dolores Brinkman
País:
EUA
Llenguatge:
Muda amb escenes sonores
Color:
Versió Blanc i negre, tot que hi ha una versió colorida
Companya:
Metro-Goldwyn-Mayer
Sinopsi breu:

El comte Andre Dakkar, treballa en una illa, en unes investigacions, sobre el fons marí, fins que descobreix que sota l'oceà hi ha vida similar a la humana. Així doncs, que construeix un submarí per investigar el fons del mar, pero en Nikolai té altres plans...



El primer dia de proves del submarí no es gaire bó...
El prota s'ha deixat la maquineta d'afaitar.


Comentari del terror:
Bona peli, Interesant, el fet d'observar com als anys vint, la comunicació terrestre amb el fons marí semblava una cosa que mai podría passar. Cosa que ara no pasa; ara el al revés. Tot pot ser, en un futur. Ells s'equivocaven, i nosaltres?
Bé, mandangues a part, es molt entretinguda, hi ha la típica parelleta que s'enamora, el típic dolent que ho enmerda tot, el científic de torn, o sigui, tots els ingredients bàsics d'una peli d'aventures amb la ciència ficció de fons. La manera como disfressen al cocodril marí és tremenda, meitat rinoceront, meitat dinosaure, meitat caimà, de lo milloret en monstres de tercera que podem veure en una peli.
Els homenets marins, millor que els veieu vosaltres mateixos... Una de les primeres adaptacions al cinema de l'illa misteriosa de Verne. 

Aquí teniu el Cocorinosaure...


Recomanacions: Convideu a sopar, algún amic que tingui una barqueta de diumenge, o un yot, si escau, i digueu-li que després de sopar, els hi posareu una peli marítima de ciència ficció d'última generació. Recordeu tenir la grabadora en On, per filmar-li la cara quan vegi començar el film, no s'empanadireu.



Una finestra al terror submarí



En 'Condesito' i el 'liante', al estil 'La extraña pareja'

Fitxa IMDB



Piscifactoria dedicada als humanòides abisals


TVrip amb intertítols en anglès
1 2
Subtítols
Català
Espanyol



La noieta no troba la crema antimosquits
*

PageRank

Page Rank Checker Button