El buque maldito (1974)

| |



AKA:
Das Geisterschiff der reitenden Leichen (Alemanya Occ)
Ghost Ships of the Blind Dead (Indefinit)
Horror of the Zombies (Indefinit)
La nave maledetta (Itàlia)
La noche del buque maldito (Indefinit)
Le monde des morts-vivants (França)
Ship of Zombies (EUA)
The Blind Dead 3 (EUA)
To ploio me ta zombi (Grècia)
Zombie flesh eater (Indefinit)
Director:
Amando de Ossorio
Guionista:
Amando de Ossorio
Data de realització:
1974
Génere:
Terror, missteri, crim, fantasia
Cásting:
María Perschy, Jack Taylor, Bárbara Rey, Carlos Lemos, Manuel de Blas, Blanca Estrada
País:
Espanya
Llenguatge:
Espanyol
Color:
Eastmancolor
Companyia:
Ancla Century Films
Sinopsi breu:
Dues models, són portades al mig de l'oceà per fer l'anunci d'una barca motora, però una nit, s'endinsen en una estranya boira i perdent el contacte amb l'agencia de publicitat. A dins de la espesa boira es troben amb una antiga galera fantasma. Les dues noies deixen la barca per entrar al vaixell. Al no rebre senyals de les noies, la parella que porta l'agencia decideix anar a buscar-les, acompanyats del seu ajudant, el professor Grüber i Noemi, una amiga de les models desaparegudes.





Comentari del terror:

* * * * * * * * * *
Una pel·lícula de por, super serie-b a la lolailo. Destramant el mite dels vaixells fantasmes, mesclant-los amb velles sectes demoníaques. Els decorats del vell vaixell i el só de la fusta, mentre es gronxa al mar están molt aconseguits, tot i que altres aspectes, semblen trets de la festa de disfresses de l'època de la Maria Crinstina, o sigui, de l'any de la Pera. La trama podria semblar fluixa, però es una peli que fa riure. Está tan mal feta, que en comptes de tenir por, no pots deixar de somriure a cada instant.

No cal dir que la Bárbara Rey o broda... els dialegs de l'actriu, escrits en una pissarra al costat de la càmera, són tremendament elaborats, per no parlar del cièntífic que acaba per acompanyar a l'empresari a trobar les dues models; El profesor Grüber... no habia vist mai un actor més lamentable a la meva vida, i mira que n'he vist uns quants. Els efectes especials de la peli, són això, 'especials', 'especialment especials', vull dir...
L'escena de la mà que surt de la caixa tancada, es pitjor que la dels fils que fan caure les cases a Xing xing Wang, i els monjos, semblen trets de la companyia titellaire aquella que va tenir tant d'èxit a Tàrrega ara deu fer 20 anys.  Está molt bé, això de posar monjos templaris amb simbols egipcis, el deliri es important. Important també és l'escena del vaixell en flames, sense cap mena de dubte, van agafar un d'aquells vaixells de modelisme, sí, d'aquells que están al despatx 'setantero' d'angún empresari nostàlgic de la Fragata, juntament amb el típic quadre de la batalla naval.
El final, però es dels millors que he vist en una peli de terror, ja hi podeu pujar de peus. Si voleu riure una estona o bé passar por (pensant que realment la peli es terrible...), ja us podeu posar a la feina.
Ingredients:
Per a 2 persones: 13 grams de ciència ficció, 250 grams de terror, 3 Kilos d'imaginació pertorbada i regat amb humor sentit, i una pisca de misteri.
Recomanacions
Procureu de no mirar la peli mentres menjeu, doncs podrieu patir un atragantament causat per un fort atac de riure desmesurat i sincer. Si coneixeu o teniu algún amic amb inquietuts sobre els templaris, convideu-lo a veure la peli, us fotará tal rotllo sobre l'edat mitjana i concretament sobre els templaris que quedareu distrets per un temps, si no us interesa la història, millor convideu amics de festa i us fareu un tip de riure amb aquesta comèdia tant terrible.








DVDrip VO espanyola


1 2 3 4 5 6
Subtítols
Anglès
Portugués
*

*

1 Comentaris:

Anònim ha dit...

Sí la boira i l'ambient està molt bé, els esquelets, doncs por allò que se'n diu por.. . no gaire!!! De totes maneres l'he trobat entretingutda...

PageRank

Page Rank Checker Button