Doctor X (1932)

| |




*

AKA:
Der Geheimnisvolle Dr. X (Alemanya)
Docteur X (França)
O doktor X (Grècia)
DIRECTOR:
Michael Curtiz
GUIONISTA:
Howard W. Comstock
Allen C. Miller
CASTING:
Lionel Atwill, Fay Wray, Lee Tracy, Preston Foster, John Wray, Harry Beresford, Arthur Edmund Carewe, Leila Bennett, Robert Warwick, George Rosener, Willard Robertson, Thomas E. Jackson, Harry Holman, Mae Busch, Tom Dugan
PAIS:
EUA
IDIOMA:
VOSE
COMPANYIA:
First National Pictures
SINOPSI BREU:
La policia troba el cadaven d'una dona gran que ha sigut assassinada. La particularitat del crim, porta als agents a sospitar d'algún membre de l'academia d'investigació mèdica del Dr. Xavier. Aquest, davant la possibilitat de que la noticia embruti el bon nom de l'acadèmia, demana a la policia 48 hores per mirar d'esbrinar qui ha sigut l'assassí.
COMENTARI DEL TERROR:
Una pel·lícula amb ganxo. Acolorida entra molt millor, tot i que la versió en blanc i negre és més lúgubre. S'ha de dir que durant molt de temps, la versió original en Technicolor havia estat perduda, fins que al final, va ser troboada i restaurada per UCLA Archives.
Lionel Atwill protagonitza al doctor Xavier; quan veiem el seu rostre, ja ens imaginem que alguna cosa té a veure amb els crims, tot i que no sigui cert, es clar. 
En el camp de la investigació, els científics van haver de lluitar contra les supersticions de l'època, i de valent. 
Ja se sap que en aquells temps, els doctors i la ciència necessitaven sang fresca per poder investigar, i als anys 30's, la cosa anava tremenda.
Peli entretinguda i amb un só de primera.


DVDrip VOSE
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10













2 Comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu,la peli m'ha agradat molt. Ah! I no et descuidis del personatge del reporter, que jo trobo que està molt bé, ja que l'aire lúgubre i pesant de la película (que ja m'agrada) queda alleugerit amb les seves escenes barreja de 50g de tocs d'humor i 50g de sortides "avispades", si em permets usar els teus "ingredients"....

Happyman ha dit...

I tant! només faltaria....
Estic d'acord amb tu, amb el tema del reporter. Gracies a ell, la peli queda compensada i alhora dona vida a l'argument, que de per sí, está bé, però uns tocs d'humor blanc, sempre van bé.

Salutacions!

PageRank

Page Rank Checker Button