Return to the Planet of the Apes (1975-76) - Capítol 01

| |
Diumenge: Dibuixos animats
A partir d'avui, cada diumenge, presentaré un o dos capítols d'una sèrie d'animació. Al ser diumenge o festiu, pot ser una sèrie relacionada amb la Ciència ficció (molt segur) o un capítol de The Pink panther, per exemple. Així doncs, a disfrutar com a nens.

*

Capítol:
01_Las llamas del juicio
AKA:
Regreso al Planeta de los Simios (Espanyol llatí)
Creador:
Doug wildey
Data de realització:
1975-1976
Temporades:
1 Temporada de 13 episodis
Génere:
Ciència ficció
País:
EUA
Llenguatge:
Anglès
Color:
Color
Companyia:
DePatie-Freleng Enterprises (DFE)
Sinopsi breu:
Una nau de la NASA está experimentant el curt viatge al futur. En un dels seus viatges, alguna cosa falla, portant-los a més de 2000 anys al futur, a l'any 3979. Els tres tripulants de la nau, en Jeff, Billy i la Judy retornen a la Terra, la qual ha canviat una mica, des de l'any 1976. Ara els simis dominen el món, i els humans, són poc més que esclaus, o animals de companyia.Comentari del terror:
Aquesta va ser una gran sèrie de dibuixos animats (per a la seva època) i una fidel seqüela de la sèrie original. Com en la novel·la original de Pierre Boulle, els simis tenen una societat tecnològicament avançada, amb televisió, ràdio i vehicles autopropulsats. Els episodis van ser en general interessants i ben escrits. A diferència de la majoria de sèries de dibuixos animats, els personatges es van desenvolupant al mateix ritme que la sèrie. Hi havia vincles de continuïtat amb els episodis anteriors. La direcció artística va ser excepcional, ja que va ser dirigida per Doug Wildey, el creador de Johnny Quest.

Els dibuixos, ens recorden molt sovint, als còmics, la trama está molt ben portada, i la música es del millor que es pot trobar. Una gran sèrie.
Fitxa IMDB

DVDrip Versió espanyol llatí Cap.01


1 2 3
pass: kudomu

*

PageRank

Page Rank Checker Button