The Vampire Bat (1933)

| |



AKA:
The Vampire Bat (Finlàndia/França video títol)
Vampire Bat (Alemanya/Hungria)
Blood Sucker (EUA)
El vampiro acecha (Mèxic)
Forced to Sin (EUA)
Il vampiro (Itàlia)
La vuelta del vampiro (Argentina)
Sombras trágicas, ¿vampiros?
Director:
Frank R. Strayer
Guionista:
Edward T. Lowe Jr.
Data de realització:
21-Jun-1933
Génere:
Horror, Ciència ficció, Misteri
Cásting:
Lionel Atwill, Fay Wray, Melvyn Douglas, Maude Eburne, George E. Stone, Dwight Frye, Robert Frazer, Rita Carlyle, Lionel Belmore, William V. Mong, Stella Adams, Harrison Greene
País:
EUA
Llenguatge:
Anglès
Color:
Blanc i negre
Companyia:
Majestic Pictures
Sinopsi breu:
El poble de Klineschloss es troba sota l'amenaça d'un suposat vampir que mata a les seves víctimes, i els hi xucla tota la sang. En Carl, un investigador que no es creu les històries de vampirs, s'haurá d'esmerçar en trobar el responsable de les morts, que no deixen d'aconteixer.
Ingredients:
Per a 2 persones: 233 grams de misteri, 250 grams de terror, 300 grams de ciència ficció i una punteta d'humor.



Comentari del terror:
Una peli molt entretinguda, amb molt de misteri i supersticions. Cal recordar l'any que es va produir la pel·lícula, el 1933. El món ja havia passat per una gran Guerra mundial, i a Europa, uns aires de canvi radicals s'ensumaven per arreu. La idea de els xucla-sang o sangoneres, com vulgueu, era la idea d'uns homenets, amb orelles de punta, i dos ullals de por. Amb una capa fins als peus i enemics mortals de la creu i l'aigua beneida. La cosa está en que els 'Mad-doctors' entraven a escena amb molta força, era l'època dels grans descobriments científics i es clar, tot junt... és una llàstima que no hi hagin 'spoilers' al blogger, si no, podrieu continuant lleguir, sense patir per esbrinar el final, pero com que segur que molts no la heu vista, doncs, no dic res més, només que es una peli molt bona, sense coses estranyes, la mida justa, la trama interesant i uns petits tocs d'humor amb la tieta de la Ruth, la estimada de'n Carl, l'escèptic. És evident que la pugna entre el raonament i la superstició a principis de S. XX, o millor dit, des de l'inici dels temps, sempre ha sigut un tema recurrent, sobretot en el cinema fantástic.








DVDrip VO anglesa
*



*

PageRank

Page Rank Checker Button