Fórum Infra-films

| |
Nou fórum sobre cine de Serie B i Badmovies


Entra, registra't i comparteix les teves pelis cutres.

Infra-films pretén ser un fòrum per als amants del cinema als quals, també els agraden les pel· lícules de sèrie b, o Badmovies com se'ls sol anomenar. 
La Intenció d'un servidor és la d'aglutinar totes aquelles pel lícules de culte en un lloc comú, i cerquita dels grans clàssics. La ciència-ficció, els spaghetti westerns, el pèplum, les pel lícules de terror mal fetes, o simplement impomprendidas tenen cabuda en aquest fòrum. 
De vegades, m'he trobat en algun altre fòrum de cinema clàssic, com pot ser el gran fòrum Cine-Clásico, i he volgut postejar algun film d'aquests de classe B, i la veritat és que m'ha donat una mica de coratge, ja que el nivell de pel lícules d'aquest gran fòrum és del millor que es pot trobar a la xarxa. Aquest ha estat un dels motius pels quals, m'he decidit a arrencar aquest fòrum, que espero, sigui del vostre grat, per poder postejar aquestes pelis una mica més cutres. 
Animeu-vos i tenir paciència, el lloc és molt jove, però espero que entre tots, puguem crear un lloc complementari a aquests grans fòrums de cinema clàssic. 


happyman
Infra-films pretende ser un foro para los amantes del cine a los cuales, también les gustan aquellas películas de serie b, o Badmovies como se les suele llamar.


La Intención de un servidor es la de aglutinar todas aquellas películas de culto en un lugar común, y cerquita de los grandes clásicos. La ciencia-ficción, los spaghetti westerns, el peplum, las películas de terror mal hechas, o simplemente impomprendidas tienen cabida en este foro.


A veces, me he encontrado en algún otro foro de cine clásico, como puede ser el gran foro Cine-Clásico, y he querido postear algún film de estos de clase B, y la verdad es que me ha dado un poco de coraje, pues el nivel de películas de ese gran foro es de lo mejorcito que se puede encontrar en la red. Este ha sido uno de los motivos por los cuales, me he decidido a arrancar este foro, que espero, sea de vuestro agrado, para poder postear esas pelis algo más cutres.


Animaros y tener paciencia, el lugar es muy joven, pero espero que entre todos, podamos crear un lugar complementario a esos grandes foros de cine clásico.happyman

3 Comentaris:

SaboraPie ha dit...

Oyes!, pero cuanta puta mierda joder!!!, y mucha de ella Turkis. Asi da gusto navegar por la red.

Te recomiendo este otro antro de similar calaña: http://www.theweirdworldof.com

eL KoProFagO ha dit...

Hola Happyman, qué blog más guapo, te enlazo ipso-facto.

Unknown ha dit...

HOLA , SOM UNS NOIS D'11 I D'12 ANYS QUE JA FA TEMPS QUE TENIM UNA CADENA DE BLOCS.ARA ESTEM PREPARANT LA SEGONA EDICIÓ DELS PREMIS CODINA BLOCS.UN CONCURS PER NENS I ADULTS DE BLOCS AMB CATALÀ , HEM VIST EL TEU BLOC I TROBEM QUE ET PODRIES APUNTAR.A NOSALTRES ENS FARIA MOLTA IL•LUSIÓ.

PER APUNTAR-SE A: WWW.PREMISCODINABLOCS.NETNIL CODINA
CODIRECTOR DE CODINA BLOCS
WWW.IOMAR.CAT
WWW.CIENTIFICUS.WORDPRESS.COM
www.premiscodinablocs.net

PageRank

Page Rank Checker Button