El Topo (1970)

| |




AKA:
El Topo (França, Alemanya Occidental)
Kret (Polant)
The Gopher (??)
The Mole (??)
DIRECTOR:
Alejandro Jodorowsky
GUIONISTA:
Alejandro Jodorowsky
CASTING:
Alejandor Jodorowsky, Brontis Jodorowsky, José Lagarreta, Alfonso Arau, José Luis Fernández, Alf Junco, Gerardo Zepeta, René Barrera, René Alís, Federico Gonzáles, Vicente Lara, Pablo Leder, Giuliano Girini Sasseroli, Cristian Merkel, Aldo Grumelli
PAIS:
Mèxic
IDIOMA:
VO llatina amb diversos subs
COMPANYIA:
Producciones Panicas
SINOPSI BREU:
El Topo, un home peculiar que va acompanyat pel seu fill. Mentre vaga sense rumb, es troba amb una banda de criminals que acaba de massacrar un poblet. Sense miraments, el Topo els liquida i arriba a un acord amb uns franciscans: Canviar el seu fill per Mara, la ex-amant del capo de la banda criminal. A partir d'aquí, Topo es dedicará a buscar als 'Quatre Mestres del revólver' per matal's.
COMENTARI DEL TERROR:
Obra mestre de Jodorowsky, amb la qual, es va fer conegut al món sencer. La peli es psicodèlica a go go. Les escenes més rocambolesques es donen cita en aquest film. Desde fer-s'ho amb una 'nana', pasant per uns 'monjos homosexuals', fins al final de la peli, que com entendreu els qui no l'heu vist, no l'explicaré, però si puc dir que no deixa indiferent a ningú.
Poc més puc afegir en aquest breu comentari, només dir-vos que si voleu flipar, no deixeu de veure la peli, que val molt la pena.
'Esta película muestra la búsqueda de sí mismo que hace un hombre y que llega al renunciamiento total. En esto hay una analogía con el topo, un ser que cava galerías incansablemente y que cuando encuentra la luz se queda ciego' Jodorowsky.
DVDrip
1 2 3 4 5 6 7 8
Subtítols











***
El Topo (1970) Soundtrack









PageRank

Page Rank Checker Button