Yarasa adam - Bedmen (1973)

| |




AKA:
Turkish Batman & Robin
DIRECTOR:
Günay Kosova
GUIONISTA:
Günay Kosova
CASTING:
Levent Çakir, Emel Özden, Hüseyin Sayan, Ceyhan Cem, Renan Fosforoglu, Yilmaz Kurt, Nurettin Kaygisiz, Mehmet Ugur, Altan Günbay
PAIS:
Turkia
IDIOMA:
VO turca
COMPANYIA:
Kunt Film
SINOPSI BREU:
Batman i Robin s'hauràn d'enfrontar a una banda d'extorsionadors, relacionats amb el món del Streaptease.
COMENTARI DEL TERROR:
Película inanerrable, un 10!
La qualitat del TVrip es acceptable, tot i que està en versió original. Existeix un Ed2k de'n yulifero...(¿?) amb subtítols de conya, però a falta d'uns seriosos, prefereixo possar-la en VO, directament importada de Turkia. També existeix una versió DVDrip desapareguda, que espero que es torni a pujar.
La peli es plena d'escenes que no deixen de recordar altres films, com l'escena de'n Robin arribant a casa i enfrontant-se amb Batman, al més pur estil Kato i l'inspector Clouseau. També hem d'assanyalar que es una peli de 2 rombos, o sigui que la canalla a dormir.
Si voleu veure un Batman que fuma, beu, va als locals d'estriptis, i porta un cotxe més destartalat que el 'Vaquilla', no us ho podeu perdre; tot i estar en VO, val la pena veure-la, doncs no parlen gaire, i la trama s'entén molt bé, amb imatges.
També cal dir que la banda sonora, recorda per no dir que es la mateixa que la de 'James Bond'...
...i trossos de la del 'Santo'
El 'Batmòbil', tremendo, les patilles de'n Batman, tipus Curro Jiménez, i no us dic més perqué millor que ho veieu vosaltres mateixos i jutjeu. Ah, i als altaveus, pujeu una mica els greus i foteu-li canya!!!


VHSrip VO
1 2 3 4













PageRank

Page Rank Checker Button