L'uomo Meccanico (1921)

| |



AKA:
The Mechanical Man (EUA)
Director:
André Deed
Guionista:
André Deed
Data de realització:
1921
Génere:
Ciència Ficció, comèdia, curt
Cásting:
Giulia Costa, André Deed, Valentina Frascaroli, Mathilde Lambert, Gabriel Moreau, Ferdinando Vivas-May
País:
Itàlia
Llenguatge:
Muda amb intertítols italians
Color:
Blanc i negre amb tints
Companyia:
Milano Film
Sinopsi breu:
El comisari Ramberti, empresona Mado l'aventurera i la seva còmplice, però s'acava escapant, tot provocant un incendi. En Saltarello, que pasava per allà es veu implicat. El comisari el deté, mentre Ramberti sospita que Mado ha segrestat a Elena D'Ara i ha robat els plànols de l'Home Mecànic del seu pare. 
*





Comentari del terror:
La veritat es que fins que no he entès la peli, ha passat una bona estona. L'he hagut de veure almenys 8 vegades. En principi la peli és més còmica que una altre cosa, tot i que com que surten dos robots, doncs la passo a Ciència Ficció, que és el lloc que li pertoca. En Saltarello té una capacitat innata de fotre`s en merdés, cosa que fa que la peli no perdi el ritme. Bé, dura una mitja hora, i has d'estar bastant ficat per entendre que pasa. Asimov, deuria quedar parat en veure l'arquitectura dels robots, que semblen sortits de Barrio Sésamo. Els pocs efectes especials que surten a la peli, són per grata sorpresa, molt bons, sobretot la escena que l'Home Mecànic persegueix al cotxe.
La qualitat de la cinta es pobre, però no conec cap còpia més digne.



Recomanacions: Abans de Reis, compreu un 'Mecano' per regalar al fill que us está donant la vara amb la pleiesteison 4, poseu la peli el dia concret de bon matí, tot menjant els cereals, i feu obrir els regals. Per allà la tarde, el vostre fill ja haurà muntat un monstre mecànic, del contrari, el tindreu content uns quants dies...






VHSrip VO intertítols italians
1 2

pass: kudomu
Subtítols
Català
Espanyol







*

2 Comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, quan sigui el moment, ja m'entens, per reis, ja farem la prova, i, ja comentaré al bloc el què. Crec que pot donar bon resultat!!

Happyman ha dit...

Avui dia, el tema del mecano no s'estila gaire, però si a tú et resulta, escolta, enhorabona, deus tenir uns fills fora de sèrie.

Salutacions

PageRank

Page Rank Checker Button