Kilink soy ve öldür (1967)

| |



AKA:
Kilink: Strip and Kill (EUA)
Director:
Yilmaz Atedeniz
Guionista:
Yilmaz Atadeniz
Data de realització:
1967
Génere:
Aventures, Acció, Crim, Fantasia
Cásting:
Yildrim Gencer, Sevda Nur, Suzan Avci, Devlet Devrin, Reha Yurdakul, Meriç Basaran, Cahit Irgat
País:
Turquia
Llenguatge:
Turc
Color:
Blanc i Negre
Companyia:
Adadeniz Film
Sinopsi breu:
En Kilink, un criminal, està planejant robar l'or, fruit del contraban d'una banda turca, i d'un microfilm molt important. Per això, tindrà que enfrontar a dues bandes criminals. Però s'haurà d'enfrontar amb la policia turca, la millor del món.



Comentari del terror:
**********

Pel·lícula, integrada a la sèrie de 10 films sobre Kilink, (Kilink Istanbul'da i Kilink uçan adama Karsi, les publicaré en aquest bloc)i basada en els còmics italians 'Killing'.
Film entretingut, divertit i un pèl estrany. La primera cosa que capta l'atenció de l'espectador, és la qualitat de la cinta, uns detalls cuidats, una trama interessant, i un personatge, amb el pijama de Kriminal, però una mica bastant més cutre. La màscara de'n Kilink, es tremenda, si la volguessiu fer més ortera, no podrieu, és impossible.

Kilink té una capacitat mai vista, pot adoptar el rostre o la cara de qui vulgui, cosa que li facilita molt la seva feina; El 'Xoriçisme'. Si, en Kilink es un xoriço professional, i amb la seva facultat mortadeliana, no té mai cap problema alhora de disfressar-se. A més, les bales, li reboten, es evident que el seu pijama es antibales, enrigueu-vos de'n Phantomas.
El tema de la calavera i l'esquelet, suposo que deu venir de les poques manies, alhora de pelar al personal. Una de les seves frases preferides es: tens cita amb l'infern. Estic convençut que el marvelià The Punisher, está inspirat en Kilink, segur.
També s'ha de dir que el començament de la peli, es una cosa, i el final, una altra. No cal dir que la policia turca es la que surt més ben parada.







DVDrip VO turca
1 2 3 4 5 6 7 8
Subtítols
Català
Espanyol
Anglès

*

PageRank

Page Rank Checker Button