Hukkunud Alpinisti Hotell (1979)

| |



AKA:
Hukkunud alpinisti hotell (Estònia)
Otel 'U pogibshchego alpinista' (Unió Soviètica)
The Dead Mountaineer Hotel (EUA)
Director:
Grigori Kromanov
Guionista:
Arkadi Strugatsky
Boris Strugatsky
Data de realització:
1979
Génere:
Ciència ficció, misteri, crim
Cásting:
Uldis Pucitis, Jüri Järvet, Lembit Peterson, Mikk Mikiver, Karlis Sebris, Sulev Luik, Tiit Härm, Nijole Ozelyte, Kaarin Raid
País:
Unió Soviètica
Llenguatge:
Estonès/estoni
Color:
Color
Companya:
Tallinnfilm
Sinopsi breu:
Un Investigador de la policia, arriba a un hotel d'alpinistes, per una misteriosa trucada, que al final, ningú a realitzat. La falsa alarma, fa que el policia no pugui tornar a casa, doncs les muntanyes están plenes de boira, amb la qual cosa, s'haurà de quedar a pasar la nit a l'hotel, però llavors, començen els crims i els misteris del més enllà.

L'hotel está a la quinta forca!


Comentari del terror:

Gran pel·lícula on les hagin! Una atmosfera inquietant i una trama fosca que enganxen des del primer minut. La manca de llum, a les escenes de l'Hotel, amb el sol de mitjanit de fons, ens envolta d'una estranya sensació durant tot el film. L'argument, es fantástic, realment molt bó, i la intriga constant, també. Dialegs curts, personatges inquietants...
Sembla una novel·la d'Agatha Christie però en rus, i amb elements sobrenaturals, cosa lògica, en una década, on a l'URSS els avistaments OVNIS i encontres amb extraterrestres, estaven a l'ordre del dia. No us la podeu perdre. I a sobre, subtítulada!!
Recomanacions: Ideal per veure una nit amb la roulotte, perduts en alguna muntanya dels Pirineus, o millor encara, als Alps. Els nens us ho agrairán d'alló més.

l'Olaf i la Brun de jarana



La Senyora Mozes, que té una cara que vés a saber d'on ha sortit


TVrip VO Estònia
1 2 3 4 5 6 7 8
Subtítols
Català
Espanyol
Anglès

En simone, mentre está acollonit per...


Sí, ho heu encertat, és L'Olaf.
*

PageRank

Page Rank Checker Button