Frankenstein - 1970 (1958)

| |





AKA:
Die Hexenküche des Dr.Rambow (Alemanya Occidental)
Frankenstein 1960 (EUA)
Frankenstein 1970 (Grècia)
Frankenstein 1975 (EUA)
Frankenstein contre l'homme invisible (França)
Frankenstein hämmas (Suècia)
DIRECTOR:
Howard W. Koch
GUIONISTA:
Richard H. Landau
Charles A. Moses
CASTING:
Boris Karloff, Don 'Red' Barry, Jana Lund, Tom Duggan, Charlotte Austin, Norbert Schiller, Rudolph Anders, Irwin Berke, John Dennis, Franz Roehn, Joe Ploski, Otto Reichow, Mike Lane, Jack Kenny
PAIS:
EUA
IDIOMA:
VO anglesa
COMPANYIA:
Aubrey Schenck Productions
SINOPSI BREU:
El descendent de 'Frankenstein', el Varó Victor von Frankenstein está passant per una mala ratxa econònica i decideix permetre que un equip de televisió faci una peli sobre el monstre, al vell castell on viu. D'aquesta manera, podrà accedir a la nova tecnologia atómica i crear el monstre dels seus somnis.
COMENTARI DEL TERROR:
Una peli emocionant amb una atmósfera terrorífica. D'aquelles que transcorren en un castell tenebrós.
La peli no recopila bones critiques, fet aquest que ha propiciat que la publiqui a Ciència-ficció del Terror. Diuen d'ella que 'es fluixa', a mí m'ha semblat bé, 'interminable', com totes, 'Poca carne', sí, al cap i a la fí, una bona peli amb una bona atmósfera i una mica diferent de tots els films sobre Frankenstein, sempre entra bé.
El fet de que hagi de posar en lloguer el seu Castell per que hi filmin una versió del clàssic Frankenstein té la seva gràcia. També es curiós veure Karloff interpretant a un descendent de Frankenstein (el genuï), amb la cara desfigurada per culpa dels nazis...
Cal recordar-vos que Karloff va ser el prota de la peli original de Frankenstein de la Universal, fet que porta del monstre al creador del monstre.


DVDrip
1 2 3 4 5





*











PageRank

Page Rank Checker Button