Dr. Pyckle and Mr. Pride (1925)

| |



AKA:
Dr. Pyckle and Mr. Pryde
Director:
Scott Pembroke
Joe Rock
Guionista:
Tay Garnett
Data de realització:
1925
Génere:
Ciència ficció, Comèdia
Cásting:
Stan Laurel, Julie Leonard, Pete the Dog
País:
EUA
Llenguatge:
Muda amb intertítols anglesos
Color:
Blanc i negre total
Companyia:
Joe Rock Comedies
Sinopsi breu:
El reconegut Dr. Pyckle, està disposat a separar el mal del bé en un ésser humà. Després de moltes proves, el doctor aconsegueix una fórmula que li permetrà separar la part dolenta de la bona. Després de rumiar-so molt, decideix tastar la fórmula i descobreix que funciona.
Ingredients:
Per a 2 persones: 150 gramets de ciència ficció, 278 grams de comèdia, no gaires actors i una pisca de moralitat.
Recomanacions:
Si teniu algun amic que sigui del signe de 'Bessons', convideu-lo a menjar a casa i digueu-li que teniu una peli 'fora de sèrie'. Poseu-li el Dr. Pyckle i quant el tingueu a to, poseu la versió de'n Murnau. Estudieu la seva reacció.



Comentari del terror:

Divertida versió de la novel·la de Stevenson, Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Com tots sabem, la versió seria, tracta com el mal acaba sobreposant-se al bé. En aquesta versió, el mal tracta de robar un gelat a un nen, espantar amb un espanta-sogres una dona gran, etc. i es clar, la situació es divertida. La lliçó en aquest cas tracta de si una persona, no té una part realment malvada, quina és la reacció en beure un brebatge que separa el bé del mal?
Stan Laurel va aparèixer en diverses comèdies curtes, paròdies dels grans drames  de Hollywood. Tot i que la majoria d'aquestes pel·lícules són bastant divertides, totes es veuran seriosament afectades per pressuposto baixos. 'Dr Pyckle & Mr. Pryde' és l'excepció, no només és una pel·lícula divertida, sinó que cuida els detalls d'exteriors i dels decorats interiors, que evoquen al Londres victorià.








DVDrip Versió muda amb intertítols anglesos
1 2
Subtítols
Català
Espanyol

*

PageRank

Page Rank Checker Button