Chosen Survivors (1974)

| |




AKA:
Los sobrevivientes escogidos (Mèxic)
Los sobrevivientes elegidos (Espanya)
Fladdermössen (Finlàndia)
DIRECTOR:
Sutton Roley
GUIONISTA:
H.B. Cross
CASTING:
Jackie Cooper, Alex Cord, Richard Jaeckel, Bradford Dillman, Pedro Armendáriz Jr., Diana Muldaur, Lincoln Kilpatrick, Gwenn Mitchell, Barbara Babcock, Cristina Moreno, Nancy Rodman, Kelly Lange
PAIS:
Mèxic, EUA
IDIOMA:
Anglès, Espanyol
COMPANYIA:
Metromedia Producers Corporation (MPC)
SINOPSI BREU:
El planeta terra es víctima de la destrucció nuclear. El govern dels EUA ha pogut reunir en diferents punts de tot el país, petits grups de supervivents, que ha refugiat en diferents bunkers totalment preparats.
COMENTARI DEL TERROR:
Un 'Big Brother' en un bunker; la història d'un grup de persones que si tot va bé, passats cinc anys, podrien repoblar el planeta. Però la convivència entre ells no serà fàcil.
La presència d'un Comandant de l'exercit americà al bunker, no ajudará, però no per ell mateix, sinó per algún membre del grup, que no pot suportar l'estancia dins el bunker, i li recriminarà en aquest que el deixi escapar, cosa que el comandant no pot consentir de cap de les maneres.
Els protagonistes: Un psicòleg, Peter Macomber; la doctora Lenore Chrisman, premi novel de la investigació mèdica; l'oceanògraf Luís Cabral, Steven Mayes, un novelista; La diputat Alana Fitzgerald; L'excampió olímpic Woody Russo; Carrie Draper, expert en ecologia; la bióloga Claire Farraday; Kristin Lerner experta en nutrició; Raymond Couzins, un geni de les multinacionals i el comandant Gordon Ellis.
Aquest missatge ha estat gravat i programat automaticament.


DVDrip Versió espanyola
1 2 3 4 5 6 7 8









PageRank

Page Rank Checker Button