Asesinos S.A. (1957)

| |



AKA:
Asesinos S.A.
Director:
Adolfo Fernández Bustamante
Guionista:
Adolfo Fernández Bustamante
Data de realització:
16-Set-1957
Génere:
Ciència ficció, Crim, Aventures, Comèdia
Cásting:
Luis Aldás, Kitty de Hoyos, Magda Donato, Conchita Gentil Arcos, Sara Guasch, Adalberto Martínez, Guillermo Orea, Francisco Reiguera, Wolf Ruvinskis
País:
Mèxic
Llenguatge:
Espanyol mexicà
Color:
Blanc i negre
Companyia:
Producciones Espada S. de R.L.
Sinopsi breu:
En 'Pancho' Gómez és un vividor que se la sap molt llarga. Viu amb la seva dona a casa de la sogra; aquesta, no deixa d'increpar en Pancho per que trobi una feina, doncs es un dropo 'de cuidadu'. Peró un dia, uns misteriosos personatges, membres d'una extranya organització el segresten per fer-li un 'rentat de cervell' i convertir-lo així en un perillós criminal.
Ingredients:
Per a 2 persones: 250 gr de cine negre, 175 gr. d'acció, 500 gr de ciència ficció i tot gratinat amb una bona capa d'humor.





Comentari del terror:

Terrorífica pel·lícula, només apte pels amants incondicionals de la ciència ficció. La història de'n Pancho, enbadurnada tota ella amb tocs còmics, la majoria de vegades encertats, és la historia de qualsevol manta que poguem coneixer. Un home apte per qualsevol treball, que li costa trobar feina, inclús es podria pensar que és actual, en Pancho.
De fet, el prototip Pancho es atemporal, qui de vosaltres no ha viscut amb la seva nuvia o dona, a casa dels sogres, hi ha estat una bona temporada fent el dropo, sense ganes de treballar, pensant que la vida es per disfrutar-la? doncs això, el nostre amic Pancho és d'aquesta mena, tot i que no es pas un trepa total, podriem dir que es un mini-trepa, un panino, vaja...
Els gags están bé, i l'accent mexicà de les escenes còmiques reconden en Cantinflas, aquell xuleta que es passejava pel món, donant lliçons d'humor i saber fer. 
La idea del rentat de cervell, es porta a l'extrem en aquest film; la paraula 'rentat' ho diu tot. Una empresa es dedica a raptar joves i homes forts, per fer-los treballar, després d'un bon rentat de cervell, us sona, oi? El que no es tant normal o comú es que la empresa es dediqui a assassinar. En Pancho haurà d'anar al darrera d'homes invisibles, científics boigos, i tot això, mig drogat.
Sí, ho heu sentit bé, amants dels 'Mad-Doctors', el film n'es plé de professors sonats, que inventen de tot i més, o sigui que ja podeu anul·lar les vostres cites d'avui al vespre i comprar bosses de crispetes mexicanes. Si s'afanyeu a trobar un vol low.cost encara estareu a temps d'arribar-vos fins a Mèxic DF i comprar un parell de bosses, això sí, haureu de posposar la peli fins demà a la nit, que amb una mica de sort, ja tornareu a ser aquí.





Recomanacions: Convideu a l'amic més soso que tingueu, si está a l'atur i viu amb la sogre, millor. Si sou vosaltres que viviu amb la sogra, convideu l'amic més xerrador que tingueu, la tindrá entretinguda una bona estona. (No s'enfadeu sogres del món, es conya...)








DVDrip VO mexicana
1 2 3 4 5 6 7 8



*

2 Comentaris:

Anònim ha dit...

Està bé un toc d'humor en la ciència ficció, que no abunda. I ara que hi penso fins i tot ho trobava a faltar. Així doncs, a la saca! I donar-te les gràcies per tot el que ens fas arribar i disculpes per ser ignorant en el tema i no poder ser res més que una "paràsita" que es beneficia del que fas, espero, almenys amb els meus comentaris, poder demostrar-te d'aquesta manera el que significa per a mi poder veure totes aquestes pel·lícules i en català!! I, sobretot, agrair-t'ho de tot cor. No puc conectar-me tan sovint com voldria, però intento trobar una estoneta per parlar amb tu i comentar el que he vist i la impressió que em dóna el que no he vist, cosa que per sempre és un plaer.

Happyman ha dit...

Gràcies pels ànims, fins aviat!

PageRank

Page Rank Checker Button