Anno zero - guerra nello spazio (1977)

| |



AKA:
Cosmo 2000 - Battaglie negli spazi stellari (Itàlia)
Cosmo 2000 - L'Invasione degli extro-corpi (Itàlia)
Cosmo 2000 - Planet Wighout a Name (EUA)
Cosmos: War of the Planets (EUA)
Mahi st'asteria (Grècia)
Planeettojen sota (Finlàndia)
Tähtien sota (Finlàndia)
War of the Planets (Int)
Director:
Alfonso Brescia
Guionista:
Alfonso Brescia
Aldo Crudo
Data de realització:
1979
Génere:
Ciència ficció, acció, aventures
Cásting:
John Richardson, Yanti Somer, West Buchanan, Katia Christine, Vassili Karis, Eleonora King, Percy Hogan, Giuseppe Fortis, Daniele Dublino, Romeo Costantini, Charles Borromel, Massimo Bonetti, Malisa Longo, Aldo Canti
País:
Itàlia
Llenguatge:
Anglès
Color:
Telecolor
Companyia:
Nais Film
Sinopsi breu:
La nau MK-31 que patrulla al sector Vega, per arreglar un vell satel·lit, reb una senyal desconeguda provinent d'un estrany planeta. Al cap de poc temps, unes naus extraterrestres ataquen la MK-31, aquesta, va a parar a la superfície del planeta. Allà es trobarán amb un èsser terrible.



Comentari del terror:

De totes les pelis de baix presupost que he vist fins ara, aquesta s'emporta l'Oscar. Sembla mentida que amb quatre cartrons, un parell de miniatures i els decorats dels pastorets dels 50's es pugui fer un film amb tant de ganxo. La veritat, es que aporta una visió esfereidora del posible futur que ens espera. Clara precursora de la sèrie Battlestar Galactica. Els zylons, com ja sabreu els entesos, són els robots creats per l'home que s'acaben revoltant contra el seu creador, esclafant la raça humana i relegant-la a l'espai exterior. Desterrada aquesta, la seva misió es trobar 'La Terra'...

A Anno zero, la trama es una mica diferent, pero el contingut el mateix. Que passaría si la humanitat començes a crear robots cada vegada més poderosos, autoprogramables i amb posibles reaccions humanes?
Un dia, vaig parlar amb un vell pilot de l'excercit rus, un gran home, per cert, ara és un enginyer industrial retirat, i em comentava que, sota el seu punt de vista, el fet de que els robots poguessin mai revelar-se contra els humans, era senzillament imposible, gracies a directrius marcades al programa robòtic, i que el suposat autoaprenentatge no revertia perill a l'hora de crear reaccions humanes, doncs només els humans, poseeixen la química suficient per tenir aquestes reaccions, però que passaria si fossin Cyborgs, meitat homes, meitat màquines, els que es revelessin...? en aquell precís instant es va acabar la conversa. Tot un món, ja ho veieu.



Molt bona peli, decorats simples però ultra-efectius, miniatures terriblement miniaturitzades. Imatges evocadores que resolen les situacions més imbersenblants.
Un clàssic de la sèrie B, imperdible i molt recomenable. No us la podeu perdre.





Ingredients
Per a 2 persones: un Kilo de cartró, un sobret de 'miniaturas del espacio', 800 grams de ciència ficció, 20 grams de misteri, i tot regat amb vi de la Toscana.







DVDrip VO anglesa
versió AVI
1
versió MPEG2
1
Subtítols traduïts per happyman
Català
Espanyol
*

*

PageRank

Page Rank Checker Button