Alyas Batman en Robin (1993)

| |





AKA:
Alyas Batman en Robin (Int)
DIRECTOR:
Tony Y. Reyes
GUIONISTA:
Joey de Leon 
Tony Y. Reyes
CASTING:
Joey de Leon, Rene Requiestas, Dawn Zulueta, Vina Morales, Keempee de Leon, Panchito, Almira Muhlach, Chinkee Tan, Cathy Mora, Ruben Rustia, Mon Alvir, Bomber Moran, Joaquin Fajardo, Yoyong Martínez, Rommel Valdez
PAIS:
Filipines
IDIOMA:
Tegal
COMPANYIA:
Regal Films
SINOPSI BREU:
Batman i Robin s'hauràn d'enfrontar al Joker i al pingüi, amb la dificultat afegida de que Robin, caurà bojament enamorat d'Angèlica i perdrà la seva força característica, entrant en una depre.
COMENTARI DEL TERROR:
Si sou fans de Batman & Robin, no mireu aquest grandiós film filipí. Quedeu avisats. Podrieu patir 'incognitum regretiums' fortes, de caire virulent.
Parodia plena de gags, i amb tints de musical a l'estil, (...?¿). 
En totes les crítiques serioses sobre aquest film, el nivell d'insult es considerable: 'Parece una mierda y es una mierda'(lagruta.blogspot), 'Film patético'(IMDB). L'únic que puc compartir, es lo supercutre salxitxera, que es la peli, però segur que molts que critiquen el film, deuen ser fans de Torrente 3, que per que consti, la vaig anar al veure al cinema el dia de la seva estrena, o sigui que no tinc res en contra de Torrente 3, però em vinc a referir al fet de criticar una superproducció d'èxit a les Filipines (en realitat, la trobo un bodrio, però això precisament es el que em crida l'atenció del film).
Sempre em maravello de veure com actors, directors i 'profesionals del cinema', perden el temps en produïr i realitzar pelis cutres. Això vol dir que hi han gustos per a tot, i precisament, podriem dir que Alyas Batman en Robin, es un dels estandarts del cinema de clase infra-B a les nostres contrades. Només per veure al personatge de Batman, pels carrers, donant la nota i ballant com Ortega Cano, ja val la pena.
Un tip de riure assegurat.


VHSrip
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Pass: kudomu
Subtítols
No els he trobat











PageRank

Page Rank Checker Button