3 Dev Adam (1973)

| |





AKA:
3 Mighty Men (USA) (literal English title)
Captain America and Santo vs. Spider-Man (USA) (informal English title)
Three Giant Men (USA)
Uç dev adam (Turkey: Turkish title) (alternative spelling)

Director:
T. Fikret Uçak
Guionista:
Dogan Tamer (un crack, sens dubte!)
Data de realització:
1973
Génere:
Acció, Fantasia, Classe -Z
Cásting:
Aytekin Akkaya, Deniz Erkanat, Yavuz Selekman, Teyfik Sen, Dogan Tamer, Mine Sun, Altan Günbay, Ersun Kazançel, Hasan Ceylan, Osman Han, Aysen Taskin, Mahmut Gülay, Ali Ekdal, Niyazi Vanli, Alev Bora
País:
Turkia
Llenguatge:
Turc
Color:
Color
Companya:
Renkli
Sinopsi breu:
Istanbul està sent aterrit per una onada de delinqüència encapçelada per un 'Spiderman',i a la policia només els hi queda el recurs de trucar al superheroi americà, 'Capità Amèrica', el lluitador mexicà 'Santo'i l'atractiva Júlia per posar fi a la mateixa.

Comentari del terror:
Sens cap mena de dubte, una de les pel·licules més maltractades a l'acadèmia dels Oscars de Hollywood. L'any de la seva estrena, ni tan sols va ser nominada pels seus efectes especials, que són, ni ho dubteu un moment, els millors dels 70's. El vestit d'Spiderman, el millor. El personatge en qüestió, porta unes botes (unes rangers com a mínim) per sota dels pantalons a l'estil Sartana que fan por per sí mateixos. El capità Amèrica está més 'lograt', i el Santo, doncs com sempre, tot i que en aquesta ocasió es troba a faltar la seva capa infalible, sí, aquella que se li enreda per tot arreu quan lluita contra els malfactors d'arreu.
Una pel·lícula de les de classeZ però per que no hi han més lletres per sota que si no...(una alternativa seria Classe -Z)
Ara, si voleu riure de valent, no deixeu de veure-la, això sí, sense cap sustància al·lucinògena, no us caldrà, i alcohol menys, podrieu agafar un atac de riure que si podrieu quedar...



VHSrip VO Turca
1 2 3 4 5 6 7
Subtítols

PageRank

Page Rank Checker Button