Aerograd (1935)

| |










AKA:
Aerograd (Finlàndia/Grècia/Polònia)
Air City (¿?)
Frontier (EUA)
Director:
Aleksandr Dovzhenko
Guionista:
Aleksandr Dovzhenko
Data de realització:
1935
Génere:
Ciència ficció, Bèl·lica
Cásting:
Stepan Shagaida, Sergei Stolyarov, Yevgeniya Melnikova, Stepan Shkurat, G. Tsoi, N. Tabunasov, L. Kan, I. Kim, Boris Dobronravov, Yelena Maksimova, Vladimir Uralsky
País:
Unió Soviètica
Llenguatge:
Rus
Color:
Blanc i negre
Companya:
GUKF
Sinopsi breu:
A la Taiga viuen els ritualistes i els partisans. Els ritualistes són inbuits i enganyats pels enemics, per fer aixafar la revolució rusa, i enfrontar-los amb els partisans, amb mentides, i boicotejar Aerograd, una ciutat aèria a la costa del pacific.

Sembla molt emprenyat...
Comentari del terror:
Aquesta, és una peli que suposadament, respón al génere de la Ciència ficció, o almenys, així está catalogada arreu on busqueu. Jo personalment, ho agafaria amb pinces, això de la Sci-fi, a part de que és un film propagantistic de primera magnitud, la consideraria més bèl·lica que una altra cosa, tot i que sí que té un 0'001 per cent de sci-fi, per això us la presento. Els dialegs són al estil escuet total, amb poques paraules s'entenen, i la fotografia deixa molt que desitjar, tot i que les escenes a l'aire són espectaculars, per l'època que corria. L'escena de quan els paracaigudistes es llençen al buit, asseguts a les ales dels avions, és senzillament, espectacular. La peli está bé, per a qui els hi agradin les rareses i les formes de vida alternatives, o sigui, que ja la podeu veure, i si us agrada, compreu-la, si la trobeu.



Sembla mentida que no xoquin entre ells...
Altament recomenable, per posar, el dia que inviteu a casa, a l'amic, que té un avi que va estar a la división azul. O simplement, que sigui del PP. Us animarà el sopar, i les vostres dones, us ho agrairàn molt, sobretot a tú.

El net de Stepan

L'enviat del Tsar del Japó, tot s'ha de dir, está una mica sonat.

Aquests sí que se'n van de l'ala!
TVrip versió rusa
Subtítols
*

PageRank

Page Rank Checker Button